Trainingen doelgroepen

Medisch Trainingscentum Move On geeft ook trainingen aan specifieke doelgroepen.

 

Longaandoeningen

Ademhalingsklachten hoeven geen belemmering te zijn om meer te gaan bewegen. Deelname aan de Medische Trainings Therapie is voor veel mensen met een longaandoening mogelijk.

Door regelmatig te bewegen, bevordert u niet alleen u algehele gezondheid, u traint ook de zuurstofopname van de spieren. U voelt zich vaak beter en raakt minder snel vermoeid.

 

Bij mensen die regelmatig lichamelijk actief zijn, kunnen de ademhalingsklachten verminderen.

Spiercellen ‘leren’ beter om te gaan met zuurstof. Hierdoor kunt u met minder zuurstof toch meer doen. Door conditieverbetering herstelt u meestal sneller van een griepje of verkoudheid. U raakt ook minder snel vermoeid. U kunt uw ademhalingspieren ondersteunen door het doen van ademhalingsoefeningen welke u leert tijdens de Medische Trainings Therapie.

 

Mensen met een verstandelijke beperking

Bewegen is voor iedereen belangrijk, juist voor mensen met een verstandelijke beperking is het fijn dat het medisch trainen een onderdeel is van hun vrijetijdsmogelijkheden. Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut worden zij gestimuleerd in hun actieve en sportieve leefstijl.

De training wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Plezier en de uitdaging in het bewegen staan hoog in het vaandel.

 

 

 

Fysiotherapie & Medisch Trainingscentrum Move On

Behandelcentrum Westland Naaldwijk

Middel Broekweg 2-a

2671ME Naaldwijk

Contact

Telefoon: : (0174) 630 740

Email Fysio: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail MTC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.